Οινολογικό Εργαστήριο - Χημείο - Χημικές αναλύσεις σε κρασί & μούστο

Οινολογικό Εργαστήριο – Χημείο – Χημικές αναλύσεις

Η διενέργεια οινολογικών – χημικών αναλύσεων είναι το πολύτιμο εργαλείο που θα βοηθήσει τον οινολόγο να δημιουργήσει ένα προϊόν ασφαλές, μοναδικό, υψηλής ποιότητας.

Πακέτα αναλύσεων

Επαγγελματίες – Οινοποιεία Ερασιτέχνες – Χωρική Οινοποίηση   Αναλύσεις για επαγγελματίες οινοποιούς   Υπηρεσίες οινολόγου Αναλαμβάνουμε την επιστημονική υποστήριξη για…

Διαβάστε περισσότερα…

Χημικές αναλύσεις σε κρασί & μούστο – Οινολογικό εργαστήριο

Αγορές υπηρεσιών

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΓΛΕΥΚΟΥΣ (ΜΟΥΣΤΟΥ) - χημικές αναλύσεις για επαγγελματίες οινοποιούς

00006
24,80 €
Σε στοκ
1
Λεπτομέρειες Προϊόντος
enologylab.gr: enologylab.gr

Τι αγοράζετε με αυτή την υπηρεσία

Αγοράζετε την υπηρεσία διενέργειας χημικών αναλύσεων σε δείγμα μούστου που περιλαμβάνει τις εξής παραμέτρους:

ΠΑΚΕΤΑ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ ΚΩΔ. ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ
ΑΠΑΙΤ.ΟΓΚΟΣ ΤΙΜΗ
1-3
ΔΕΙΓΜΑΤΑ
ΤΙΜΗ
4+
ΔΕΙΓΜΑΤΑ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΓΛΕΥΚΟΥΣ

(15 παράμετροι
FTIR)
ΑΓ-3 (FTIR) Baume, Αιθανόλη, Δυν. Αλκ. Τίτλος, Φρουκτόζη, Γλυκόζη, Ολ. Σάκχαρα, Στερεό Υπόλειμμα, pH, Ολική Οξύτητα, Πτητική Οξύτητα, Γλυκερόλη, Τρυγικό Οξύ Μηλικό Οξύ, Γαλακτικό Οξύ, Αφομοιώσιμο Αζωτο (ΥΑΝ) 200 mL 20 €
(+Φ.Π.Α.)
15 €
(+Φ.Π.Α.)
Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται η συμβουλευτική, μόνο παράθεση αποτελεσμάτων

Κάντε την αποστολή του δείγματος στο εργαστήριο

Με την παραγγελία αυτής της υπηρεσίας θα πρέπει να κάνετε δειγματοληψία σύμφωνα με τις οδηγίες εδώ και στην συνέχεια να αποστείλετε το δείγμα σας μέσω courier στην διεύθυνσή μας:

ENOLOGY LAB - ΜΥΛΩΝΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΦΕΙΔΙΟΥ 15

190 01, ΚΕΡΑΤΕΑ

ΑΤΤΙΚΗ

ΤΗΛ 2103005723


Αποστολή σε εσάς των αποτελεσμάτων

Με την παραλαβή του δείγματος από εμάς και μετά την διεξαγωγή των απαραίτητων εργασιών (απαιτούνται 24 ώρες από την στιγμή που θα παραλάβουμε το δείγμα σας), τα αποτελέσματα θα αποσταλούν σε εσάς μέσω email.


Αναλυτικός τιμοκατάλογος υπηρεσιών

Αποθηκεύστε αυτό το προϊόν για αργότερα

Διαβάστε σχετικά με το κρασί…

18 Φεβρουαρίου, 2015

Η τεχνική της οσφρητικής εκτίμησης του κρασιού και τα χαρακτηριστικά της μύτης του κρασιού που αναζητούμε

Σερβίροντας το κρασί στο ένα τρίτο περίπου της χωρητικότητας του ποτηριού, ένα αέριο στρώμα σχηματίζεται…

18 Φεβρουαρίου, 2015