Οινολογικό Εργαστήριο – Χημείο – Χημικές αναλύσεις
Στο Οινολογικό Εργαστήριο – Χημείο διενεργούνται οι απαραίτητες Χημικές αναλύσεις από την συγκομιδή των σταφυλιών έως και την εμφιάλωση του οίνου προκειμένου ο παραγωγός να δημιουργήσει ένα προϊόν ασφαλές, μοναδικό, υψηλής ποιότητας.
Ηλεκτρονικές ετικέτες οίνων – QR Code Labeling for Wines
Πλατφόρμα Ψηφιακών Ετικετών για Κρασιά – QR Code Labeling for Wines Δημιουργήστε ηλεκτρονικές ετικέτες για τα προϊόντα σας, εναρμονισμένες με…
Υπηρεσίες / Αναλύσεις οίνου & γλεύκους
Η διενέργεια οινολογικών αναλύσεων είναι το πολύτιμο εργαλείο που θα βοηθήσει τον οινολόγο να δημιουργήσει ένα προϊόν ασφαλές, μοναδικό, υψηλής…
Πακέτα αναλύσεων
Επαγγελματίες – Οινοποιεία Ερασιτέχνες – Χωρική Οινοποίηση Αναλύσεις για επαγγελματίες οινοποιούς Υπηρεσίες οινολόγου Αναλαμβάνουμε την επιστημονική υποστήριξη για…
Δειγματοληψια / Παραλαβη δειγματων
Οδηγίες για μια σωστή δειγματοληψία Για το κρασί ή το γλεύκος, η δειγματοληψία από βαρέλια ή δεξαμενές…
Επεξηγηση χημικων μετρησεων
Στο εργαστήριο διενεργούνται μια σειρά χημικών μετρήσεων για το μούστο και το κρασί σας: Σάκχαρα Πυκνότητα, Ειδικό Βάρος Βαθμοί Baume,…
Επικοινωνια – Χαρτης
Ακολουθούν τα στοιχεία επικοινωνιας με το οινολογικο εργαστηριο και η διεύθυνση αποστολής των δειγμάτων. Για την αποστολή των δειγμάτων σας…
Χημικές αναλύσεις σε κρασί & μούστο – Οινολογικό εργαστήριο
Αγορές υπηρεσιών
Προτεινόμενα προϊόντα
Η αποτελεσματικότερη ουσία που προστατεύει το αμπέλι και το σταφύλι είναι το θειάφι στο χωράφι…
Είναι η ευγενέστερη ερυθρή ποικιλία του βορειοελλαδικού χώρου. Καλλιεργείται κυρίως στην Νάουσα, τη Γουμένισσα, το…
Η λίπανση αποτελεί σημαντικό μέρος της φροντίδας της αμπέλου και αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για την…
Τέλος στον μειωμένο ειδικό φόρο κατανάλωσης στο τσίπουρο και την τσικουδιά που παράγουν μικροί παραγωγοί…
Για άλλη μία φορά επιβεβαιώνεται ότι όταν όλα γίνονται όλα με μέτρο, όλα επιτρέπονται! Σύμφωνα…
Μια μελέτη που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Frontiers in Nutrition βρήκε πως υπάρχει μια ενδιαφέρουσα σχέση…
Την πρώτη εκτίμηση της ελληνικής οινοπαραγωγής για την περίοδο 2015/2016, απέστειλε το τμήμα οίνου του…
Οι συγκριτικές γευσιγνωσίες κρασιού μπορούν να βελτιώσουν τις δεξιότητες γευσιγνωσίας ενώ ταυτόχρονα μαθαίνουμε για το…
Τα οργανικά οξέα έχουν σημαντική συνεισφορά στη σύνθεση, την σταθερότητα και τις οργανοληπτικές ιδιότητες των…
Η θερμοκρασία σερβιρίσματος ενός κρασιού, είναι τόσο σημαντικός παράγοντας για την ανάδειξη της ποιότητας του…